Panteren Felix

Den som sover, synder ikke!

Felix
(trykk på bildene for større versjon)

En kort beskrivelse?
Min livsglade og eminente jeger, stolte Panterpus, Sofus’ tÃ¥lmodige lekeonkel, vÃ¥r merksnodige ADHD-katt, langbente raring, Laban Liggestilling, Aristokratiske pøbel, familiens Helkvelds Underholdningsobjekt.

Felix er uoffisiell verdensmester i liggestillinger med, selv til katt å være, en uovertruffen evne til å slumre fornøyd i de mest merksnodige formasjoner. Pøbel panterpus kom inn i vårt liv noen få uker etter Missen. Vi hadde gitt beskjed til dyrlegen at vi ønsket en katt til og snart var hun på tråden. Det var kommet inn en liten kattunge som trengte et nytt hjem. Snart hadde vi pakket katteburet inn i bilen og var på vei.
Han var mer søt og merkelig enn direkte vakker, en liten tass med stri pels og en vidunderlig nysgjerrighet for verden rundt seg. Michael døpte ham straks til Felix, mens hans utømmelige og til dels rampete energi gjorde at jeg ga ham tilnavet Pøbel!

Felix

Den tynne, lille rare pusekatten vokste seg etterhvert riktig så stor og vakker, og pelsen ble glinsende sort og myk. Pøbelen var forandret til en nydelig panter, med karakteristisk gange og en selvsikkerhet av en annen verden. Ingen kan skride over et gulv slik som ham.

Jakter på snefnugg
Felix

Og sover litt igjen
Felix

Og slik har han i grunn vært fra han var en liten knott
Felix

- Mors hjertesmertebarn med kun åtte liv igjen -