it all started with this condom factory

Nei, det gjorde vel ikke det, men en gratis fottur over Hardangervidda til deg som kan si hvor quoten er hentet fra. Gnagsår og stive muskler er inkludert.
Carpe Tastaturum!

Så har jeg da etter noe slikt som bortimot et års stillstand tatt et nakkegrep på meg selv og sparket i gang websiden igjen.
En lettere tilgjengelig integrert blog er verktøyet som forhåpentligvis skal gi inspirasjon til å oppdatere noe hyppigere enn tidligere. Til dere som ramler inn og måtte hyle opp i ekstatisk heliumfasett over muligheten for å spisse de bleke programmeringsfingrene deres og øse frustrasjon og rettferdig harme over de mange små uregelmessigheter og feil med script og oppsett vil jeg bare si følgende: Kunne dere sitere en middels vanskelig lærebok i kvantefysikk på første skoledag? Tenkte meg det, ja.
Jeg fifler og fofler i enfoldig glede over å stadig komme noen ørsmå skritt oppover mestringsstigen så lenge. Problemet dog med slik tidkrevende fifling, er jo at man er forholdsvis trett av layouten før man i det hele tatt har publisert den. Nuhvel.

Jeg kommer sterkere tilbake i en ikke altfor fjern fremtid!

2 kommentarer til “it all started with this condom factory”

  1. Your Name Here ytrer:

    Nei nå ble det gøy her da.
    Virker dette egentlig?

    -tw

  2. Camilla ytrer:

    WEEEE *hoppe opp og ned i ekstase over endelig kunne lese din velplasserte små ord*