heltinnen har returnert

Heltinnen har returnert og familieidyllen er gjenopprettet

Torsdag kveld kom mamma, Hallvard og Tina, verdens skjønneste lille engelske setter, på besøk for helgen. Det er så koselig med mamma-besøk, og siden vi bor ca 7 timer fra hverandre, så blir det så altfor sjelden vi møtes. Vi har hatt en avslappende helg med god mat, skravlet masse, fått en dyptpløyende innføring i madrassenes finurlige verden og utover å titte på noen ganske nye føll, så har vi ikke hatt mye på plakaten.

De tre pusegutta lar ikke allverden rocke deres verden, så inntoget av en liten sort/hvit setterfrøken gjorde ikke nevneverdig inntrykk på de utover noen ekstra blikk den første dagen. Sofus, som er usedvanlig glad for nærhet av ethvert individ med puls, ble jo dypt fascinert og forsøkte en rekke ganger å hodekose en noe skeptisk fuglehund.

Men så har vi Missen da, vår lille grå heltinne - hun kom, så og forsvant. For en liten gråmiss som med den største selvfølgelighet skritter over 35 kg leken polarhund, var en bitteliten fremmed hundefrøken litt vel mye å takle. Så siden torsdag har hun knapt vært å se, bortsett fra at vi har kunnet skimte henne en og annen gang oppe på hemsen i skjulet. I kveld var kysten klar, så da fikk jeg endelig hentet henne inn igjen.

Og nå har hun fått dekket de mest basale behovene, et par munnfuller mat og det som åpenbart var viktigst - kos! Vi er atter igjen i harmoni og kan trygt gå til sengs vel vitende om at alle de firbente er mette, trygge og tilfredse.

En kommentar til “heltinnen har returnert”

 1. Camilla ytrer:

  Missen er og blir noe for seg selv! Skeptisk og helt herlig!!
  Hun ruler gaten, uten å den man ser hengslengt rundt
  omkring! Herlige lille pusekatten!

  Det høres ut som du har hatt en fortreffelig helg og det er
  ingenting som varmer mer enn som så!
  7 timer unna sin mor er langt, så jeg tror nok sannelig du
  må få med den den eminente dansken og flytte litt mer øst :)