vidunderlige Island

Tusen takk til Morten, Gard og mamma som var ypperlige dyrepassere den uken vi var borte! Gull verdt å vite at de firbente hadde det bra mens vi utforsket sagaøyen!

Vi har hatt en aldeles fantastisk uke på Island!!
Jeg vil garantert tilbake!
Da vil jeg også ri (kan man reise til Island uten å ri?!), men jeg vil også ha noen dager ekstra for å oppleve litt mer av øyen.
Vi hadde en kveld i Reykjavik, men den ble jo sterkt begrenset da vi skulle ta flybuss fra hotellet kl fem om morgenen… ZZzzzzz…
Har skrevet mer om Islandsturen - se under Visualisering, der ligger det mange bilder også, men kan jo skrive litt kort om inntrykkene her også.

Å oppleve det å kunne betrakte hvordan islandshestene fungerer i flokk, for ikke å snakke om få være med å arbeide med flokken - det har vært helt fabelaktig. Vi var også usedvanlig heldige med været, det regnet littegrann tredje dagen, ellers var det kun sol, sol og atter sol til den siste dagen, da slusene virkelig åpnet seg. Men det var faktisk i grunn bare deilig det også. Å se Island fra hesteryggen, steder du ikke kommer frem med bil, og vanskelig til fots, det kan bare ikke finnes noe bedre - det nekter jeg å tro.

Og disse smÃ¥, hardføre og arbeidssomme dyrene, som i en imponerende fart bærer oss over all slags terreng i lange økter. Som Michael sa - stakkars Cesar, nÃ¥ er det ikke mer “kan ikke trave mer enn ti minutter, du er jo svett, stakkars liten.”

Nei, dette har vært en aldeles herlig ferie, har vel ikke rukket å svelge alle inntrykk ennå. Har også lyst til å ta et islandsk språkkurs, type hjemmekurs, men kan ikke finne noen, så om noen vet om noe - send meg et ord!

Comments are closed.