dansk datahjelp og et par firbente

Først vil jeg utføre en innfløkt, rituell gledesdans til ære for Spywarefri.dk og deres Team av Dygtige Danske Drenge og Pige som gjør et stykke dyktig håndverk for å hjelpe oss med et stk forpestet maskineri. Slet som nevnt med diverse snusk av trojanere og HiJacks og annet fanteri på min maskin i flere dager. Fikk fikset en del selv ved hjelp av gode tips, blant annen fra en annen eminent dansk side, Arlet, men websiteviewer og noe annet snavs hang igjen. Og på Spywarefri sitt forum fikk jeg rask og kyndig hjelp, og maskinen min er så langt jeg kan se atter igjen oppe og galopperer uten ubedte gjester. Hurra, for tenk! Det er vel unødvendig å nevne at jeg anbefaler Spywarefri på det varmeste.

NÃ¥r jeg ikke har hatt nesen stukket inn i min lille Philips LCD, har jeg observert at vi denne uken endelig fikk noen etterlengtede regnskyll innimellom. Deilig for luften, gresset og ikke minst for insektsstressede gumlegamper. De sto ute i regnet og hang med hodet i slapp nytelse, etter mange hete dager fulle av plagsomme knott, klegg, mygg og fluer.
Det er forresten morsomt å observere hvordan de velger sin innetid med omhu, og med full valgfrihet kan man ikke skylde på annet enn at de velger det som føles mest behagelig - når det regner og blåser står de ute uansett, mens det er på de hete, solvarme dager de velger å søke ly i en sval stallboks.
Cesar velger riktignok noe oftere å sove inne enn hva Óðinn gjør (tror knapt jeg har sett ham sove inne), men det tror jeg nesten er mer av gammel vane enn noe annet. Óðinn sover ute, enten det er atten blå, snø, sludd eller regn. Jeg er bare så ufattelig glad for at vi har muligheten til å ha det slik at de selv velger når de vil være inne.

Óðinn har virkelig utviklet seg til å være den store humreren, her om dagen gikk jeg ut en tur i det fine været og satte meg på benken utenfor. Óðinn trasket ut av boksen og kom bort til gjerdet nærmest meg, jeg tråkket inn til ham og han humret glad da jeg kom, selv om jeg ikke hadde med meg godteritasken på maven eller noe. Det er bare en så utrolig koselig lyd! Cesar har også begynt å synge litt nå, et par ganger skikkelig høyt når vi kommer med morgen- eller kveldsmat. Det er ikke så verst å være hesteeier, nei.

I dag var vi og hentet et par lass med høy, ellers har det vært en avslappende dag uten de helt store begivenheter. Og nå er det bare en liten måned til jeg har fire ukers ferie. Neida, livet er absolutt ikke min verste fiende for tiden.

Comments are closed.