skjønnheten kommer innenfra?

Fri i dag. Uuuuff, så ekkelt med en fridag i uken! Sto allikevel opp tidlig og kjørte Michael til jobb. Fóret sultne hester og katter og hadde generelt en slapp formiddag. Designet meg teller helt selv og. Du verden hvor flink jeg er til tider! ;)
Ordnet med pass i dag, og da måtte jeg først innom fotografen for å ta bilder. O Skrekk! Jeg haaaater å ta bilder, virkelig inderlig intenst! Min venninne Inger sa en gang at jeg var det minst fotogene mennesket hun visste om, og jeg takket henne hjertelig for det. Da er det et visst håp for at jeg ikke ser like ille ut i virkeligheten. Hehe, anyway, jeg sto foran speilet og øvde før jeg kjørte hjemmefra, (Jaja, vi har alle vårt!) og fant til slutt et noenlunde avslappet uttrykk. Men da jeg kom inn til fotografen, satte meg på stolen og han tok opp kameraet - da ble jeg varm og rar og stiv i ansiktet og *boom*. Han senker kamera, jeg er avslappet, han hever det igjen og *boom*.
(Nå er dette et 17 år gammelt tøysebilde og ikke resultatet av passbildene mine, men det kunne ha vært! Seriøst.)

Jaja, vi kan ikke alle være fotomodeller! :)

Comments are closed.