Ã¥ vestland, vestland

Bergen, herlige Bergen!
Hadde en vidunderlig helg i vestlandets hovedstad. Meldte meg forholdsvis frivillig til å delta på båtmessen og fløy lystig avsted torsdag morgen. Da jeg gikk av flyet tittet solen frem innimellom vennlige skyer og vinden blåste friskt. På flybussen inn til byen satt jeg med store øyne og sugde til meg alle nye og gamle inntrykk fra byen jeg er så glad i. Hele ettermiddagen sto jeg på messen sammen med forhandleren vår og koste meg virkelig med å høre den bergenske dialekten klinge overalt.
På kvelden vandret jeg over bryggen på vei til middag og brått ble jeg overveldet av lukten - det luktet Bergen, mitt kjære Bergen! Så kjent, så kjært! Alle gode og mindre gode følelser og minner fra 11 år i byen flommet opp i meg og jeg kjente meg så uendelig hjemme! Hvordan i alle dager kunne jeg la det gå over tre år før jeg besøkte byen igjen? Jeg vandret på lette sveveføtter og kunne ikke annet enn å smile.

Fredag ettermiddag hentet Niten meg på messen og hvor var det deilig å se henne igjen! Verdens herligste, beste venninne!
Vi skravlet ustanselig i munnen på hverandre og det fortsatte vi med stort sett hele helgen. Endelig fikk jeg da også hilse på Roy (som skal ha all ære for å holde ut med to tytende kjerringer ;) ) og ikke minst Gina-pusen! Hvilket vidunderlig vakkert vesen!

Vakre Ginapus

Jeg ble selvfølgelig dypt forelsket og opphevet meg selv straks til tante og potensiell arvtager! Og jammen ble jeg ikke tilgodesett som sovepute ved et par anledninger i løpet av helgen også.
Niten og jeg skravlet til langt på natt både fredag og lørdag og helgen gikk så altfor, altfor fort. Søndag bar det hjem igjen, men heldigvis er det ikke så lenge til jeg returnerer denne gangen. I juli skal jeg nemlig tilbake for å delta på seminar med Amelia Kinkade. Det er første helgen i ferien vår, så da reiser både Michael og jeg og kombinerer det med noen dager i Bergen etterpå.

Tusen takk til både deg, Roy og ikke minst en liten pusefrøken for en supertrivelig helg, Blomsten! Gleder meg til du kommer på besøk i juni, så kan vi slå ihjel noen flere nattetimer med ustanselig prat. ;)

Fikk høre triste nyheter i helgen om en tidligere treningskompis og god venn fra karaten som har blitt alvorlig syk og ligger på sykehus. Du er i mine tanker og jeg krysser fingrene for deg, T!

…med fagre fjell og fjord og tronge vik…

Comments are closed.