sommergjester

For andre år på rad har våre sommergjester inntatt sin egensnekrede sommerbolig. Ikke har de søkt byggetillatelse, ikke betaler de leie, og ei heller er de videre flinke til å vaske eller rydde etter seg.

Allikevel kan vi ikke påstå annet enn at de er mer enn velkommen.

Svalerede

Oppe på lysstoffrøret inne i stallen har altså Hr og Fru Svale sitt sommerhus. I fjor fikk de fem små pippipbarn, og det var et morsomt skue når de alle sammen satt side om side oppe på lampen om kvelden.

Nå er årets kull nettopp klekket og vi titter opp og smiler litt når vi får glimt av sultne små fuglemunner som roper etter mat. De er ikke helt fininnstilt på lyden av far og mor riktig ennå, for etter et nys fra Michael i kveld dukket det øyeblikkelig opp to små ivrige gap.

Ikke vet jeg om sommergjestene har en spesiell hang til actionfylte somre, men at de ble bevoktet av tre minipantere i fjor, hindret de ikke fra å returnere i år. Vi håper Hr og Fru Svale med familie klarer seg like bra denne sommeren, til tross forytterligere forsterkninger blant pusepøblene.

Balder vokter inne
Balder

Mens Tobias holder vakt utenfor

Tobias

2 kommentarer til “sommergjester”

  1. Camilla ytrer:

    Oh, gleder meg til dere forhåpentligvis får blinkskuddet av småttisene Svale på tiggetur etter mat! :D

  2. Madame ytrer:

    Jeg håber, at Balder og Tobias ikke får held med at æde dine små sommergæster. Det må have være et herligt syn at se alle svalerne sidde på rad og række oppe på lampen, som I så det sidste år, Irene.

    Pøj pøj med de små søde pus :-)